Песна

Песните "Peace Run" и "World Harmony Run" се компонирани од Шри Чинмој, основачот на Трката за Мир.

Аудио снимка од песната Peace Run може да ја преземете ТУКА!

Текст и ноти од песната Peace Run:

 

 

Аудио снимка од песната World Harmony Run може да ја преземете ТУКА!

Текст и ноти од песната World Harmony Run: