Alergarea pentru Pace

Peace Run Team Ny Austrian Forest Schools5 Indonesia Runners

Peace Run - Alergarea pentru Pace - este o ştafetă globală cu torţe ce promovează prietenia şi înţelegerea în lume. De la iniţierea ei în 1987, Alergarea a vizitat peste 140 de ţări şi a atins vieţile a milioane de oameni.

Transmiţând torţa de la persoană la persoană, ştafeta oferă oamenilor din diferite ţări oportunitatea de a-şi exprima speranţele şi visele pentru o lume mai bună şi mai luminoasă. Oameni din diferite domenii ale vieţii preiau torţa simbolică pentru a dori o lume paşnică. Înmânarea torţei de la unul la altul ne uneşte pe toţi în aspiraţia noastră comună de a oferi ceva pozitiv lumii - împreună putem crea ceva nou!


Fondator - Sri Chinmoy

În timpul vieţii, Sri Chinmoy a fost recunoscut pe plan mondial pentru numeroasele iniţiative ce unesc oameni din diferite culturi şi domenii ale vieţii în scopul de a lucra pentru o lume mai împlinitoare. El a fost un susţinător constant al sportului ca instrument eficient de promovare a armoniei pe glob. Atlet, filosof, artist şi poet, Sri Chinmoy şi-a dedicat viaţa răspândirii idealurilor de pace şi unitate în lume.


Organizatori

Peace Run este organizată de voluntari din diverse ţări, inspiraţi de viziunea lui Sri Chinmoy privind o lume mai paşnică. Coordonatorii din fiecare ţară colaborează cu şcoli, asociaţii, organizaţii sportive, organizaţii guvernamentale de nivel local şi naţional, pentru a aduce Alergarea în localitatea respectivă, ca serviciu ce încurajează prietenia şi înţelegerea internaţionale. Echipele ştafetei Peace Run din fiecare ţară sunt alcătuite din alergători din toate domeniile vieţii, care îşi dedică timpul şi energia pentru realizarea acestor idealuri.


 


Latest reports from Moldova - 2022

view all

Latest reports - around the world:

view all