Organizatori

Peace Run Team Ny Austrian Forest Schools5 Indonesia Runners

Fondator

Creat în 1987 de Sri Chinmoy (1931-2007), Peace Run a antrenat oameni de toate naţionalităţile, culturile şi credinţele. Sri Chinmoy consideră că sportul este un instrument puternic de promovare a armoniei în lume. El este cunoscut pentru numeroasele sale iniţiative, care au unit oameni din diferite culturi şi medii, în scopul de a munci pentru o lume mai bună. Atlet, filozof, pictor şi poet, Sri Chinmoy şi-a consacrat viaţa idealurilor păcii şi unităţii în lume.

Organizatori

Alergarea pentru Pace este organizată de voluntari din mai multe ţări, inspiraţi de viziunea lui Sri Chinmoy pentru o lume mai paşnică. Coordonatorii din fiecare ţară conlucrează pe plan local cu şcoli, asociaţii, organizaţii sportive, autorităţi locale sau naţionale, pentru a aduce în comunitate acest eveniment ce încurajează prietenia şi înţelegerea internaţională.


Echipele Alergării pentru Pace din fiecare ţară participantă se compun din voluntari din cele mai variate domenii ale vieţii, care şi-au dedicat timpul şi energia pentru a duce Alergarea în comunităţi de pe tot Globul.

Latest reports from Moldova - 2022

view all

Latest reports - around the world:

view all