Peace Run pesma

Peace Run Team Ny Austrian Forest Schools5 Indonesia Runners

Pesme Peace Run i World Harmony Run komponovao je osnivač Trke mira, Šri Činmoj. Mi volimo da ih koristimo, iako smo trkači, a ne profesionalni pevači, jer nam one pružaju radost. Ove pesme istinski napajaju naše događaje duhom Peace Run-a.

Budite slobodni, napravite vaše vlastite aranžmane ovih pesama i izvedite ih na dočeku Trkača kada stignu u vašu školu ili na vaš događaj!

Peace Run pesma 

Pesmu Trke mira Šri Činmoj je iskomponovao 1991. godine. Za nas trkače, ova pesma ovaploćuje duh Trke: jedinstvo, radost, harmoniju i sve građane sveta koji žive kao jedna velika porodica.

PREUZMITE NOTE

Trka mira, Trka mira, Trka mira! 
Radost srca sveta jedinstva je krenula. 
Trka mira, Trka mira, Trka mira! 
Plamen naše baklje mira, braćo i sestre, 
Nahraniće igru harmonije na planeti. 
Trka mira, Trka mira, Trka mira!


World Harmony Run pesma

Šri Činmoj je ovu pesmu iskomponovao 2005. godine. Kao što vidite, to je kratka i zarazna pesma od dva reda i deca prosto obožavaju da je pevaju sa nama. Tokom godina, razvili smo niz pokreta koji idu uz pesmu, da bi deca mogla da zamisle da trče zajedno sa nama.

Ovaj audio snimak gore je apsolutno prvi aranžman pesme World Harmony Run napravljen takoreći odmah nakon što je pesma nastala. Šri Činmoj je predložio da dodamo par stvari, poput zviždukanja, da bi aranžman bio još radosniji i još moćniji.

preuzmite note

Trči, trči! Trku
Harmonije sveta.
Jedinstvo mi smo i punoća
Sutrašnjeg Sunca.


Aranžmani

Ovo su neki od aranžmana naše Peace Run i World Harmony Run pesme, nastali tokom godina. Možda ćete moći da steknete neku ideju!

Učenici u Burundiju

Poslušajte učenike iz afričke zemlje Burundi, kako izvode neverovatne harmonije dok pevaju Peace Run pesmu u sopstvenom aranžmanu.

Hor mladih stambene uprave grada Njujorka

Aranžman pesme World Harmony Run koju je komponovao Šri Činmoj, izveden u Njujorku, na startu Trke na globalnom nivou.

Peace Run Potpuri

Ovo je potpuri koji se sastoji od pesama Peace Run i World Harmony Run, kao i od omaža na originalnu himnu Trke mira koju je komponovao Narada Majkl Valden (videti dole), u aranžmanu Paree Atkin i u izvođenju hora koji se sastoji od mnogih naših Peace Run trkača.

Instrumental - Violina, Viola, Čelo

Klasični aranžman Šamite Ahenbah iz Beča na Šri Činmojevu pesmu Peace Run, u izvođenju njene porodice, sve sam muzički genije!


Još pesama o miru!

Originalna Himna Peace Run-a

U 1987, godini kada je pokrenut Peace Run, Narada Majkl Valden, kompozitor i producent i dobitnik Gremi nagrade (na slici sa Bakljom u ruci i nagradom Trke mira) komponovao je za Trku mira sledeću pesmu. Njegovu pesmu smo koristili kao himnu Peace Run-a pre nego što je Šri Činmoj iskomponovao pesmu Trke mira 1991. godine.

Dodatne Šri Činmojeve pesme o Miru

Osim gornje dve pesme, Šri Činmoj je komponovao mnogo drugih prelepih pesama o Miru na koje su pravljeni aranžmani za glasove i hor, kao što su ove dve pesme: A New World of Peace (Novi Svet Mira) A Moment's Truth (Trenutak Mira).

PREUZMITE NOTE PESAMA

Ovo izvođenje pesme A Moment's Truth aranžirao je muzičar iz Austrije, Paričajaka Hamerl.

Latest reports from Serbia - 2022

view all

Latest reports - around the world:

view all