• Peace Run Baklja
  • Peace Run Rtanj
  • Peace Run deca
  • Peace Run trcanje
  • Peace Run Osmeh
  • Peace Run u prirodi
  • Peace Run leptir
  • Peace Run Manastir

Učestvujte


Postoji mnogo načina na koje možete da učestvujete u trci Peace Run.

Ovde je samo nekoliko predloga:

Susretnite se sa timom na trasi i pridružite im se u duhu Trke. Energično ih pozdravite i mašite im dok trče pored vas ili se i sami uključite da biste stekli iskustvo trčanja sa Bakljom mira iz prve ruke. Obujte patike za trčanje i pomozite timu tako što ćete pretrčati određenu razdaljinu. To može biti od 10m do 10km, zavisi od vas. Samo, imajte na umu da se Peace Run nikad ne zaustavlja i da se ne vraća unazad, pa se pobrinite da organizujete sebi prevoz natrag do vaših kola ili do kuće kada završite sa trčanjem! (Mi nažalost ne možemo da vas vratimo našim vozilima u pratnji.) 
 
 

Proverite našu internet stranicu sa tačnom planom puta da biste videli kada Peace Run prolazi kroz vašu oblast, a onda nas kontaktirajte na 069 2713 249 da dobijete najsvežije informacije o trenutnoj poziciji trkača. 

Organizujte doček za tim Peace Run-a kada stigne u vaš grad. Pokažite internacionalnim trkačima posebno gostoprimstvo vašeg grada. Proverite satnicu, pogledajte kada Trka dolazi u vaš grad. Sarađujte sa nama i izaberite najbolju lokaciju koju vaš grad može da ponudi, možda neki park ili neko poznato mesto, prostorije opštine ili gradske skupštine, crkvu od istorijskog značaja ili odličan kafić ili restoran. Setite se da su trkači prilično gladni i žedni od tolikog trčanja! (Molimo vas da uzmete u obzir da je za Peace Run neophodna mogućnost vegetarijanske ishrane i da je to strogo bezalkoholni događaj.) Zatim okupite nekoliko prijatelja, pozovite neke poznate i značajne ličnosti iz vašeg grada, svakoga kome se dopadaju ideali Peace Run-a, i na sopstveni način se zahvalite timu na naporima koje ulažu.

Stupite sa nama u kontakt da biste otkrili šta se možda već organizuje u vašoj oblasti, a onda se uključite, pridružite nam se i dajte vaš doprinos Peace Run-u.

Peace Run ceni publicitet. Zato, pozovite tim Peace Run-a u vaš poslovni prostor ili vašu organizaciju i pobrinite se da reporteri iz vaših lokalnih novina budu obavešteni i da dođu, da bi mogli da postave članak i vašu fotografiju na kojoj držite baklju sa timom Peace Run-a u sledeći broj vaših lokalnih novina. Mi ćemo takođe pokriti sve organizovane dobrodošlice na našoj internet stranici, u delu sa dnevnim izveštajima sa trase. Jednostavno nas kontaktirajte na 069 2713 249 i zajedno ćemo učiniti da vaša ideja postane prikladan i uspešan medijski događaj.

Možda vi ili neko koga poznajete svirate u nekom sastavu, pevate u horu ili ste član školske muzičke grupe? Što ne biste napisali neku pesmu i izveli je za tim Peace Run-a? Zamolite i druge da se uključe i da naprave kraći koncert. Samo budite kreativni, a onda nas kontaktirajte da odvojimo vreme, a vi obezbedite neki prostor u vašem gradu. To može biti neko sasvim jednostavno mesto kao što je vaša škola, glavna ulica ili prostor na otvorenom, pa čak i bina postavljena pored druma na nekom prikladnom i bezbednom mestu. (Molimo vas da proverite sa nadležnim organima da li postoje neka posebna pravila i zahtevi.) Ili, što ne snimite svoju pesmu o miru ili o trčanju, pa da je pošaljete trkačima? Vaša inspiracija pomoćiće i trkačima da se inspirišu!

sa bakljom

Postoji tako mnogo načina na koje možete da uzmete učešće. I baš kao što stremljenja čovečanstva ka miru nalaze svoj izraz na svim poljima ljudskog nastojanja, tako i vi možete da se uključite u Peace Run kroz muziku, slikarstvo i književnost, ili upravo kroz trčanje. Ušestvovanje u Peace Run-u je besplatno i veoma je zabavno.